Thursday, 9 June 2011

ohoiiiiiii~~~~

haluuu u'olls
ha..lama x hapdate nih~~
bukan xmo hapdate~~tp tatau nk hapdate ape~
tula~~org nk berblog~~dia pun sebok nk berblog jugak~~
em..ni nk cite la skit pasal Dinner MAMPU baru2 ni di Dewan Seri Siantan, PJH pada 7 Jun 2011 hari tu~~
heee~~dinner kali ni nervous len macam skit u'oll
sbb akak kene menari la plak utk persembahan pembukaan~~
can u believe it~~i menari u'ollsss~~hohohohooho
em..ktrg sbnarnya da lama praktis tp dinner asik postpone2 tarikh je~~bile da tau tarikh kompem 
ktrang ade seminggu je utk praktis~~org dari 10 orang pun da jd 5 orang je tinggal u'olls~~
em...bayangkan la aku ni ngan kayu nye lagi~~haisssh~~redho je la~~
nak2 kali ni dtg berdua pulak~~ahaks~~lagi la bertambah2 malu nye~~
tp wat muka tatau malu je la~~heeeeeee
ha..masa persembahan sebenar tu~~hambeeekk ko~~tak rasa terpijak kaki ni kt pentas tu la
maluuu nye jangan ckp la~~siap lupa2 step lagi kt atas pentas tu~~
tp pelik gak sbb sume ckp ok~~heeeee~~tgk dr jauh kot~~
haaaa....xmo ckp banyak~~layan je la pic2 ngan video masa kt dinner tu~~hehehe
gambar ni curi dari http://iqbalmakmor.blogspot.com/~~hehehehe

~Door Gift~

Suasana Dewan

Ahaks~~ce Teka Saya Di Mana~~hahaha




Hadiah Lucky Draw~~ahaks~leh la wat shopping~~heee


video